Solutii ERP prin Master Computers

Master Computers caută în mod continuu soluții care să ajute la optimizarea activității și costurilor companiei dvs., iar una dintre acestea o reprezintă Soft1 ERP, aplicație propusă de partenerul nostru, SoftOne!

Soluțiile software de business Soft1 (ERP, CRM, BI) se adresează companiilor mari, mijlocii sau in curs de dezvoltare și sprijină activitatea a mii de clienți din întreaga lume.

Soft1 ERP este singura soluție de business din România, care funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, cu un grad de flexibilitate de 100%.

Soft1 Cloud ERP - prin adoptarea unei soluții software în Cloud, chiar si firmele care nu doresc investiții mari in infrastructura IT pot avea acces la cele mai moderne tehnologii din lume, la fel ca si companiile multinationale, dar la costuri mici. 

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM, BI) din Europa de Sud-Est. A intrat pe piata romaneasca avand o vasta experienta la nivel regional si solutii inovatoare, dinamice,care permit un nivel ridicat de personalizare.